Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.03.2019.

23:36

Kosovo ne zna za poraz, Danska u nadoknadi do remija

Fudbaleri tzv. Kosova i Danske odigrali su nerešeno (2:2) u prijateljskom meču odigranom u Prištini.

Izvor: LN

Autor: LN

Kosovo ne zna za poraz, Danska u nadoknadi do remija
AP Photo/Visar Kryeziu

Obe ekipe su na teren stadiona Fadilj Vokri izašle u najjačim sastavima i odigrale jedan veoma izjednačen meč u kojem je nerešen rezultat bio najpravedniji ishod.

Tzv. Kosovo je povelo u 44. minutu preko Rahmanija i sa minimalnom prednošću otišli na 15 minuta odmora.

Danci su uspeli da izjednače u 63. minutu preo veziste Totenhema Kristijana Eriksena, koji je bio precizan sa bele tačke, ali je tzv. Kosovo uspeli da ponovo povede samo tri minuta kasnije. Strelac tog gola bio je Bersant Celjina.

Sve je izgledalo kao da će tzv. Kosovo doći do velike pobede nad Dancima, ali se za nerešen ishod pobrinuo vezista Sautemptona Pjer-Emil Hojbjerg pogotkom u prvom minutu sudijske nadoknade.

Ovim remijem tzv. Kosovo je potvrdilo sjajnu formu i 11. meč zaredom, što prijateljski što u Ligi nacija, ostalo neporaženo. Podsetimo, tzv. Kosovo se u prvom izdanju Lige nacija veoma dominantnim rezultatima plasiralo u viši rang, Ligu C.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d