Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.03.2019.

15:00

Murinjo: Rekao sam "ne" na tri ili četiri ponude

Portugalski fudbalski stručnjak Žoze Murinjo otkrio je da je odbio tri ili četiri ponude posle otkaza u Mančester Junajtedu.

Izvor: PT

Autor: PT

Murinjo: Rekao sam
Photo by Gareth Copley/Getty Images

Murinjo, koji je prošlog decembra smenjen u Junajtedu, kaže da je spreman za novi izazov u karijeri i da očekuje pravu ponudu.

"Imam na umu da se vratim na terenu u junu i nastavim sa trenerskim poslom. Znam šta ne želim, zato sam i rekao "ne" na tri ili četiri ponude. Sačekaću pravi klub, ne mora da bude poseban, već samo u smislu dimenzije posla", rekao je Murinjo za Bein Sport.

Murinjo još uvek nema nameru da predje u reprezentativni fudbal, već samo da vodi klub.

"Biti selektor je specifično, a ja volim svakodnevni posao, mnogo takmičenja i utakmica. Hoću da ostanem na klupskoj sceni", naveo je Murinjo, koji nedavno nije hteo da se vrati u Benfiku.

Murinjo ima titule prvaka u svakoj državi u kojoj je radio, Portugaliji (Porto), Engleskoj (Čelsi), Italiji (Inter) i Španiji (Real Madrid), trofeje Lige šampiona sa Portom i Interom, kao i Ligu Evrope sa Mančester Junajtedom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve