Vanda dogovorila sastanak Ikardija i čelnika Intera

Fudbaler Intera Mauro Ikardi blizu je da reši problem sa tim klubom, nakon što je izbačen iz tima jer nije želeo da potpiše novi ugovor.

LNIzvor: B92, Tanjug
Podeli
Photo by Emilio Andreoli/Getty Images
Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

* Balkanizacija Intera traje, Ikardi je dobar sa svima sem sa njima

Ikardi je propustio poslednjih devet utakmica, oduzeta mu je i kapitenska traka zbog velikog mimoilaženja dve strane u novoj saradnji, ali će prema rečima agenta i supruge Argentinca, Vande Nare, uskoro biti postignut dogovor.

"Pričala sam sa direktorom Đuzepeom Marotom i mir je blizu. Uskoro ćemo svi obaviti razgovor, uključujući i trenera, sa Maurom", rekla je Nara gostujući na Kanalu pet.

Ikardi trenutno ima i problem sa kolenom, pa pauzu koristi da sanira povredu.

"Igrao je sa bolom, nije propustio ni dan zbog povrede. Time je pokazao koliko mu je stalo do Intera. Čim bude u stanju vratiće se na teren", poručila je Nara i naglasila da nijedan saigrač nije loše pričao o Ikardiju, već je sve išlo preko medija.

Nesuglasice su nastale kada je Ikardi, zajedno sa Narom, zatražio platu od devet miliona evra po godini, ali i da ostane izlazna klauzula od 110 miliona u periodu od 1. do 15. jula, što "neroazuri" hoće da izbace, ali i da ponude tri miliona manju platu.