Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.03.2019.

20:59

Poćetino: Srećni Poćetino ne razmišlja da napusti Totenhem

Trener fudbalera Totenhema Maurisio Poćetino rekao je da je "vrlo srećan" u klubu, ali da ne razmišlja dugoročno po pitanju budućnosti.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Poćetino: Srećni Poćetino ne razmišlja da napusti Totenhem
Photo by Christopher Lee/Getty Images

Poćetino je pre deset meseci produžio ugovor na još pet godina i rekao je da to ne bi uradio da nije posvećen klubu.

Spekulisalo se da će preuzeti Mančester junajted u decembru, ali tada je za privremenog trenera postavljen Ole Gunar Solskjer.

Takođe, španski mediji spekulisali su da će Poćetino preuzeti Real Madrid, a uprava kluba vratila je na klupu Zinedina Zidana.

"Vrlo sam srećan u Totenhemu. Imam ugovor na još četiri godine. Možda 99 odsto mojih kolega drugačije razmišljaju. Uživam svakoga dana, a ono što se dogodi sutra, biće posledica onoga što se danas dogodi. Ali, ne razmišljam dugoročno. Kada sam potpisao ugovor, to sam uradio jer sam bio srećan", rekao je Poćetino.

Posle 30 kola u Premijer ligi Totenhem je treći na tabeli, a ekipa se plasirala u četvrtfinale Lige šampiona, uprkos tome što nije dovela nijednog igrača u poslednja dva prelazna roka. Poćetino veruje da je klub postigao više od očekivanog.

"Niko nije mislio da će se Totenhem boriti za trofeje ove godine, pogotovo posle ulaganja drugih klubova koji su se pojačali. Klubova koji moraju da osvajaju titule. Totenhem je drugačiji, ali uprkos svemu, mi smo još u borbi zbog naših zasluga. Nadamo se da ćemo ovu godinu dobro završiti", naveo je argentinski trener.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve