Nova vest
Fudbal

Petak, 15.03.2019.

23:06

Monako ne zna za poraz – Vinisijus majstorijom doneo pobedu VIDEO

Fudbaleri Monaka pobedili su Lil na gostovanju u 29. kolu francuske Lige 1 sa minimalnih 1:0.

Izvor: LN

Autor: LN

Monako ne zna za poraz – Vinisijus majstorijom doneo pobedu VIDEO
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Monako je nastavio da beleži dobre rezultate od povratka Leonarda Žardima na klupu "kneževa" i nastavio seriju od sedam mečeva bez poraza. Lil je pretrpeo prvi poraz još od 22. decembra prošle godine.

Gosti iz Kneževine su prepustili inicijativu rivalu i tokom meča tražili priliku iz kontri. Obe ekipe su u prvom poluvremenu propustile po nekoliko izglednih šansi, a od 60. minuta ritam je totalno opao.

Taman kada je izgledalo da su obe ekipe zadovoljne bodom, brazilski napadač Karlos Vinisijus je predivnim potezom uspeo da se oslobodi čuvara i donese pobedu svom timu.

Vinisijusovu majstoriju pogledajte OVDE.

U drugom meču dana Nica i Tuluz su podelili bodove, 1:1.

Strelac prvog gola bio je Siprijen u 20. minutu, a izjednačenje gostima iz Tuluza doneo je Mubele minut pre kraja regularnog dela vremena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve