Nova vest
Fudbal

Petak, 15.03.2019.

15:50

Superliga za vikend na O2 TV – gledajte Partizan i Zvezdu!

Televizija O2 nastavlja sa prenosima Superliga Srbije, pa ćete tako za vikend imati priliku da gledate utakmice Partizana i Crvene zvezde.

Izvor: PT

Autor: PT

Superliga za vikend na O2 TV – gledajte Partizan i Zvezdu!
Foto: Starsport

Posle "večitog derbija", koji su gledaoci širom naše zemlje mogli da gledaju, O2 obaveštava javnost da će prenositi mečeve Partizan – Spratak Subotica i Rad – Crvena zvezda.

Partizan, sa privremenim trenerom Žarkom Lazetićem, traži izlaz iz krize, nagovešten ubedljivim trijumfom u sredu nad Napretkom (4:0) u četvrtfinalu Kupa Srbije, i prvu pobedu u Superligi nakon dva poraza i remija.

Za razliku od crno-belih, njihov rival Spartak vezao je dve pobede i znatno mirnije čeka duel u Humskoj, na pristojnoj razdaljini od konkurenata u borbi za opstanak.

Dan kasnije slične uloge su i na Banjici u duelu Rada i Crvene zvezde, koja želi da bar zadrži sedam bodova više od Radničkog protiv tima koga je devet puta savladala iz isto toliko poslednjih sudara za četiri i po godine, odnosno još od eliminacije iz Kupa 2014. godine.

Pored ovih mečeva, u 27. kolu Superlige sastaju se još Bačka – Dinamo, Zemun – Radnički, Radnik – Napredak, Mačva – Proleter, Mladost – Voždovac i Vojvodina – Čukarički.

Na O2 televiziji očekuje nas još mnogo sportskih iznenađenja – ne samo iz Srbije i regiona, već i iz Evrope i sveta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve