Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.03.2019.

17:59

Skols krenuo kao Solskjer, pa "potonuo" i podneo ostavku

Bivši fudbaler Pol Skols podneo je ostavku na mestu šefa stručnog štaba engleskog niželigaša Oldama.

Izvor: LN

Autor: LN

Skols krenuo kao Solskjer, pa
Photo by Nathan Stirk/Getty Images

Skols je ostavku podneo samo četiri nedelje nakon što je preuzeo ekipu iz četvrte lige Engleske.

Bivši fudbaler Mančester junajteda je rešio da napusti Oldam posle sedam utakmica provedenih na klupi tog kluba, koji je trenutno na 14. poziciji četvrte lige.

"Žalim što moram da vas obavestim da sam rešio da odem iz kluba. Nadao sam se da ću, barem, ostati 18 meseci u klubu za koji navijam ceo život. Navijači, prijatelji i igrači znaju koliko sam bio ponosan što sam dobio priliku da vodim ovaj klub", rekao je Skols putem zvaničnog saopštenja.

Skols je trenersku karijeru započeo kao i njegov bivši kolega Ole Gunar Solskjer – pobedom, ali su zatim usledila po tri remija i poraza.

"Za kratko vreme otkad sam preuzeo ovaj posao postalo mi je jasno da ne mogu da radim na način na koji sam zamišljao. Želim navijačima, igračima i osoblju, koji su se prema meni fantastično ophodili, sve najbolje do kraja sezone, a ja ću nastaviti da gledam i podržavam ovaj klub kao navijač", istakao je Skols.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve