Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.03.2019.

17:35

Lazetić: Pozdrav za Batu, reakcija na njegovu ideju

Žarko Lazetić, trener Partizana na meču sa Napretkom, posvetio je pobedu nad Kruševljanima doskorašenjem šefu struke Zoranu Bati Mirkoviću.

Izvor: PT

Autor: PT

Lazetić: Pozdrav za Batu, reakcija na njegovu ideju
Foto: Starsport

Mirković je zbog slabih rezultat podneo ostavku, a na klupi ga je, barem na utakmici s Napretkom, zamenio njegov pomoćnik Žarko Lazetić.

"Nismo imali problem sa igrom na prethodne dve utakmice... Hteo bih da pozdravim bivšeg trenera Zorana Mirkovića i njegovog zamenika Gordana Petrića. Batina ideja je bila da bude reakcija fudbalera (posle njegove ostavke) i oni su je pokazali", rekao je Lazetić za "TV Arena sport".

Crno-beli su pregazili Napredak sa 4:0 (2:0) u Kruševcu, u danima kada se klub nalazi u krizi.

"Teška utakmica za nas u psihološkom smislu. Nismo uspevali u prvih 15-tak minuta, bilo je dosta tenzije, dosta pogrešnih pasova... Kada smo dali gol sve je delovalo lakše, zadovoljan sam što su igrači izneli celokupan teret", kazao je Lazezić.

Trener Partizana već u prvom poluvremenu zamenio je Nemanju Nikolića, na šta je Lazetić dodao: "Interne stvari koje ćemo rešavati u svlačionici".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve