Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.03.2019.

14:35

Sančo ostaje u Dortmundu

Sportski direktor Borusije iz Dortmunda Mihael Cork rekao je danas da će fudbaler te ekipe Džejdon Sančo ostati u klubu, uprkos interesovanju koje vlada.

Izvor: SN

Autor: SN

Sančo ostaje u Dortmundu
Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images

Sančo je jedan od najboljih igrača Borusije Dortmund u ovoj sezoni, a odigrao je 34 utakmice i postigao četiri gola. On je posle dobrih igara pozvan u reprezentaciju Engleske, za koju je debitovao u oktobru.

Za 18-godišnjeg igrača zainteresovani su brojni klubovi, medju kojima Mančester junajted i Pari Sen Žermen, koji bi platili i 100 miliona evra, ali je Cork odbacio mogućnost da engleski fudbaler napusti klub.

"Džejdon će igrati za Borusiju iz Dortmunda sledeće sezone i definitivno pravimo planove sa njim. Daleko od toga da želim da stavim cenu na njega, ali njegov transfer će biti težak, čak i za najveće svetske klubove u ovom trenutku", rekao je Cork, preneli su britanski mediji.

Sančo je došao u Dortmund u avgustu 2017. godine iz Mančester sitija, a iste godine u oktobru debitovao je u utakmici protiv Ajntrahta u Frankfurtu, 2:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve