Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.03.2019.

15:33

Zidan: Povratak Ronalda? To trenutno nije tema

Novi-stari trener madridskog Reala Zinedin Zidan rekao je da nije konsultovan oko politike transfera pre povraka u Španiju.

Izvor: SN

Autor: SN

Zidan: Povratak Ronalda? To trenutno nije tema
Photo by Denis Doyle/Getty Images

Povratkom Francuza na mesto prvog trenera madridskog velikana krenule su spekulacije da bi u klub mogao da se vrati i napadač Juventusa Kristijano Ronaldo, koji je prošlog leta iz Reala prešao u redove italijanskog šampiona u transferu vrednom 100 milona evra.

"Politika transfera nije bila na dnevnom redu. Usresredjeni smo na završetak sezone. Imamo još 11 utakmica, pa ćemo posle toga da se fokusiramo na sledeću sezonu", rekao je Zidan, a prenosi Marka.

Francuski trener je istako je da su svi svesni onog šta je Ronaldo uradio za "kraljevski klub", ali da se o njegovom povratku na "Santjago Benabeu" ne razmišlja.

"Svi smo svesni onoga što je Kristijano Ronaldo učinio za istoriju ovog kluba, koliko je bio važan i koliki je uticaj imao, ali sad mi njegov povratak nije na pameti"
, rekao je Zidan.

Francuz se posle 10 meseci od odlaska iz Madrida vratio na klupu Reala, a na tom mestu je zamenio Santjaga Solarija. Zidan je sa kraljevskim klubom potpisao ugovor do 2022. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve