Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.03.2019.

10:50

Ivica Iliev podneo ostavku!

Odlazak Zorana Mirkovića pokrenuo je lavinu u Partizanu, ostavku je podneo sportski direktor Ivica Iliev.

Izvor: B92

Autor:B92

Ivica Iliev podneo ostavku!
Foto: Starsport

Iliev je na mesto direktora Partizana stigao u oktobru 2015. godine, a crno-beli su u međuvremenu osvojili duplu krunu u sezoni 2016/2017, te Kup 2018.

Partizan se cele sezone muči sa igrom i rezultatima, posle remija sa Crvenom zvezdom u 159. derbiju je izgledalo da bi crno-beli mogli da podignu nivo, ali se dogodilo suprotno.

Tim iz Humske je doživeo dva minimalna poraza od Radničkog i Voždovca pa sada zaostaje čak 14 bodova za drugoplasiranim Nišlija, a čak 21 za liderom Zvezdom.

Iliev je istakao da preuzima odgovornost za rezultate, pa žali zbog odlaska Mirkovića sa klupe prvog tima.

"Preuzimam svu odgovornost na sebe, jer sam imao veliku podršku predsednika i celog Upravnog odbora, kojima se zahvaljujem, a posebnu zahvalnost dugujem generalnom direktoru Milošu Vazuri. Zaista mi je žao što je Bata dao ostavku, jer je pokazao da ima kvalitet, što je potvrdio u velikim utakmicama koje je vodio. Preuzimam svu odgovornost na sebe. Preuzimam odgovornost za igrače koje sam dovodio i za one koje nisam dovodio, a pristajao sam da se potpišu ugovori, kao i za igrače sa kojima su se produžavali ugovori, a niso to zaslužili. Krivica je moja", rekao je Iliev za Mondo.

Iliev je između ostalih doveo Evertona Luiza, Sedrika Goguu, Marka Jankovića, Leandra Tavambu, Uroša Đurđevića, Đorđa Ivanovića, Nemanju Miletića, Ognjena Ožegovića, Sašu Zdjelara, ali će posebno ostati upamćen po rekordnom transferu Sejdube Sume za 1,6 miliona evra.

Partizan u sredu gostuje Napretku u četvrtfinalu Kupa Srbije, a tim će kao privremeni trener voditi Gordan Petrić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

333 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve