Nova vest
Fudbal

Nedelja, 10.03.2019.

21:45

Šok u Humskoj: Mirković podneo ostavku!

Trener Partizana Zoran Mirković podneo je ostavku na mesto šefa struke crno-belih, preneli su pojedini beogradski mediji.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Šok u Humskoj: Mirković podneo ostavku!
Foto:Starsport

On se na taj čin odličio posle drugog uzastopnog poraza crno-belih, na Voždovcu (1:0). Istim rezultatom Partizan je izgubio kod kuće u sredu od Radničkog iz Niša.

Portal "Mondo" je preneo da je Mirković igračima u svlačionici posle poraza od Voždovca saopštio da nije više njihov trener, a da su njegovu odluku čelnici kluba saznali kasnije.

Mirković je početkom avgusta preuzeo Partizan, a do ove nedelje nije imao nijedan poraz u Super ligi.

Ipak, čini se da je kap prelila čašu i da Mirković, koji je posle utakmice sa Voždovčanima rekao kako je ekipi hitno potrebna "šok terapija", smatra da je ovo najbolje rešenje za klub u ovom momentu.

Činjenica je da čelnici kluba pokušavaju da ga ubede da promeni odluku, ali je malo verovatno da će u tome uspeti, pošto su to učinili ranije posle rezultata 0:0 sa Mačvom, kada je bio nezadovoljan kompletnim stanjem u srpskom fudbalu.

Treba sačekati da reaguje i klub, ali je malo verovatno da posle svega Mirković promeni odluku, premda Partizan već u sredu čeka utakmica sezone u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

201 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve