Krstajić: Milivojević više neće da igra za Srbiju VIDEO

Selektor Mladen Krstajić stavio je tačku na reprezentativnu karijeru Luke Milivojevića, bar dok je on na toj poziciji.

AKIzvor: B92
Podeli
Foto: StarSport
Foto: StarSport

* Krstajić zvao Bogosavca, vratio se Lazović, ništa od Luke i Pavkova

Krstajić nije pozvao kapitena Kristal Palasa za početak novog kvalifikacionog ciklusa, iako je razgovarao s njim u Londonu.

"Bilo je otvorena priča. Luka nije spreman da igra za Srbiju više. Pokušali smo da neke stvari stavimo sa strane, zato što niti je Luka Srbija, niti je Krstajić Srbija. Srbija je iznad svih i naš interes je da napravimo što bolju atmosferu u ekipi za nešto što nas čeka u budućnosti. Nismo našli zajednički jezik bez obzira što su i sa jedne i sa druge strane u javnosti išle informacije da svi žele najbolje, a to je da Srbija ima sve u ovom momentu sve igrače na raspolaganju. Nažalost, neki su odlučiti kako su odlučili. Više se ne bih vraćao na tu temu", rekao je Krstajić.

Poziv nije dobio ni ove sezone sjajni Marko Grujić, a Krstajić je njegov izostanak objasnio neodazivanjem veziste Liverpula na pozajmici u Heri za pozive u mladu reprezentaciju.

U selekciji i dalje nema ni štopera Šalkea Matije Nastasića, čiji status selektor nije želeo da komentariše.

Krstajić je za prijateljki meč sa Nemačkom (Volfsburg, 20. mart) i prvi kvalifikacioni sa Portugalom (Lisabon, 25) pozvao jednog debitanta i dvojicu povratnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu