Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 07.03.2019.

17:21

Bartez: PSŽ ne uči iz svojih grešaka, nisu poštovali Junajted

Bivši francuski golman Fabijan Bartez izjavio je, posle eliminacije Pari Sen Žermena iz Lige šampiona od Mančester Junajteda, da "sveci" nisu poštovali rivala.

Izvor: LN

Autor: LN

Bartez: PSŽ ne uči iz svojih grešaka, nisu poštovali Junajted
Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Pari Sen Žermen u revanš je ušao sa prednošću do 2:0, ali su fudbaleri Mančester junajteda golom Markusa Rašforda sa penala u poslednjim trenucima meća, obezbedili prolaz u četvrtfinale Lige šampiona.

"PSŽ nije pokazao poštovanje prema Junajtedu. U svim okolnostima protivnika treba poštovati. To je najvažnija stvar za sport i svakog sportistu. Objektivno, PSŽ je jači tim i to je pokazao u prvoj utakmici", rekao je Bartez, a prenosi "Parisijen".

Nekadasnji golman "crvenih djavola", sa kojima je osvojio dve titule u Premijer ligi, kritikovao je francuski klub i zbog nedostatka koncentracije u meću sa Junajtedom.

"Pari Sen Žermenu je falila koncentracija, igrači nisu bili u meču. Ovo je vrhunski nivo na kome uspehe ostvaruju ekipe koje ne greše. Nije važno ko igra bolje. PSŽ ne uči iz svojih gresaka. U ovakvim trenucima se vidi i koliko je važna istorija kluba, a PSŽ sinoč nije bio vrhunski klub", zaključio je Bartez.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve