Nova vest
Fudbal

Subota, 23.02.2019.

22:32

De Rosi i Džeko spasli Romu protiv "davljenika" u 95'

Fudbaleri Rome jedva su savladali Frosinone 3:2, na gostovanju u 25. kolu Serije A.

Izvor: AK

Autor: AK

De Rosi i Džeko spasli Romu protiv
Foto: Getty Images

Domaćin je poveo već u petom minutu golom Ćana, ali Roma preokreće do poluvremena pogocima Edina Džeka i Pelegrinija u roku od dva minuta.

Tražila je "vučica" gol kojim bi prelomila meč, ali Frosinone preuzima potpuno kontrolu u poslednjih 20 minuta susreta.

To domaćinu donosi rezultat jer desetak minuta pre kraja poravnavaju na 2:2. Posle sjajne kontre, Ćano je prevario trojicu defanzivaca Rome i sjajnom asistencijom servirao zicer koji koristi Pinamonti.

Pet minuta pre kraja Roma je zamalo opet kapitulirala, ali Olsen fantastično brani šut Trote u donji desni ugao. Roma je bila bezopasna, ali ipak dolazi do važne pobede.

Danijele de Rosi šalje fantastičan dubinski pas u kazneni prostor do Stefana el Šaravija, koji loptu gura u sredinu kaznenog gde su defanzivci Frosinonea zaboravila Džeka koji kolenom gura fudbal u mrežu.

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov odigrao je ceo meč za rimsku "vučicu".

Roma je trećom uzastopnom pobedom nastavila da prati Milan u borbi za plasman u Ligu šampiona, zaostaje bod za "rosonerima", koji su na poslednjoj poziciji koja vodi u elitu.

S druge strane, Frosinonen je ostao bez važnog boda u borbi za opstanak, pretposlednji tim Kalča je pet bodova od sigurne zone.

U sledećem kolu Roma igra gradski derbi sa Laciom, koji je u lošoj formi sa tri poraza u poslednjih pet kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve