Nova vest
Fudbal

Subota, 23.02.2019.

19:35

Milojević: Nije bilo humano da se igra

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević čestitao je svojim igračima na pobedi protiv Radnika iz Surdulice, ali se i požalio na uslove za igru

Izvor: LN

Autor: LN

Milojević: Nije bilo humano da se igra
Foto: Starsport

Milojević je rekao da su crveno-beli uspeli da odbrane tri boda po veoma hladnom vremenu.

"Pokazalo se da je Radnik jako dobra ekipa. Iskreno, sviđa mi se kako igraju, hitri su, brzi... Očekivali smo ovakvu utakmicu", rekao je Milojević za televiziju Arena sport.

Zvezda je pobedila Radnik sa 1:0 U 23. kolu Super lige Srbije, a meč u Surdulici igran je na zaleđenom terenu i velikom minusu.

"Nemamo još taj ritam (posle priprema). Sigurno ćete se zapitati zašto nema (Marka) Marina i (Ričmonda) Boaćija... Teren je zaleđen, a ja da bih se ogradio, čestitam svima iz Radnika šta su učinili da osposobe teren za igru. Ovo nije bilo humano da se igra, ali osvojili smo tri velika boda i ja čestitam mojim igračima na tome. Uspeli smo da ih sačuvamo, a meč je trebalo ranije da završimo",
rekao je Milojević.

Trener Radnika Milan Milanović bio je izuzetno zadovoljan igrom svog tima koji je "napadao i pokušao da pobedi Crvenu zvezdu".

"Imali smo dobru igru, malo stegnuto, malo anksiozno u početku. Mislim da je lopta u prvih 10 minuta da pet puta pala u naš peterac. Posebno sam zadovoljan drugim poluvremenom. Malo neskromno, prezadovoljan sam načinom koji smo igrali, jer smo pokušali da pobedimo Zvezdu. Kontrolisali smo igru i izuzetno samo zadovoljan. Mislim da smo na ovoj hladnoći odigrali odlično, ali takvi su uslovi. Da se igalo u 14, teren bi bio bolji", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve