Nova vest
Fudbal

Subota, 23.02.2019.

14:30

Milanović: Pokušaćemo da iznenadimo Zvezdu

Trener fudbalera Radnika Milan Milanović veruje da njegov tim može da iznenadi Crvenu zvezdu u susretu 23. kola Superlige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Milanović: Pokušaćemo da iznenadimo Zvezdu
Foto:Starsport

Šampion od 17 časova igra na terenu u Surdulici, a Radnik koji je trenutno osmoplasiran, veruje da nije bez šansi u ovom susretu.

Radnik je prethodnom kolu su na svom terenu ubedljivo savladao ekipu Vojvodine, a rezultat je bio 4:0. Ipak, Crvena zvezda je jesenas nanela težak poraz Surduličanima od 6:0.

’’Biće spektakl. Mislim da smo se dobro spremili, kao i uvek igrači su bili koncentrisani na svaki trening i zato mnogo ne brinem. Neki su protivnici jači, neki slabiji od nas, ali mi smo spremni da pružimo dobru igru protiv najbolje ekipe u našem šampionatu. Svaki naš igrač ima ambicije da se dokaže upravo protiv Zvezde. Naše je da ostanemo koncentrisani tokom cele utakmice, odigramo dobro i pokušamo da iznenadimo. Da li ćemo uspeti u tome, videćemo posle utakmice", poručio je Milanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve