Nova vest
Fudbal

Subota, 23.02.2019.

10:48

Arsenal pronašao sportskog direktora?

Londonski Arsenal je relativno skoro ostao bez sportskog direktora, kada je Sven Mislinat napustio klub, a čini se da su pronašli njegovu zamenu.

Izvor: SN

Autor: SN

Arsenal pronašao sportskog direktora?
Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images

Nakon višemesečne potrage za osobom koja bi popunila prazno mesto sportskog direktora, pojavio se neko ko bi mogao taj posao adekvatno da obavlja.

U pitanju je španac koji trenutno radi u Romi, Ramon Rodriges Verdeho ili jednostavno Monći. Monći je prema pisanju ostrvskih medija veoma zainteresovan da obnovi saradnju sa Unajom Emerijem, pošto je pomenuti dvojac sjajno funkcionisao u Sevilji.

Monći u Italiji nema neke posebne rezultate, često se svađao sa predsednikom Palotom, a priča se i da će dobiti otkaz ukoliko Roma ispadne iz top 4 ekipe Serije A, pošto se pojačanja koja je odabrao nisu najbolje pokazala.

Ukoliko se Monći odluči da dođe u Arsenal, imaće pune ruke posla. Treba se osloboditi visokog ugovora Mesuta Ozila, a kako se navodi, Emeri je spreman da se odrekne još nekih fudbalera kako bi se stvorio prostor za Monćijevo manevrisanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve