Nova vest
Fudbal

Subota, 23.02.2019.

10:15

Umtiti spreman za Sevilju, dilema oko Mesija

Defanzivac Barselone Samjuel Umtiti biće spreman za utakmicu 25. kola La Lige u kojoj Sevilja dočekuje ekipu prvaka Španije.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Umtiti spreman za Sevilju, dilema oko Mesija
Photo by David Ramos/Getty Images

Trener Barselone Ernesto valverde potvrdio je da se reprezentativac Francuske oporavio i da će biti u konkurenciji za startnih 11.

"Mislim da je Umtiti spreman da zaigra. Vermalen je povređen, Langle je pod suspenzijom zbog žutih kartona. Znamo koliko nam je Umtiti potreban i šta sve može. Situacija je takva kakva jeste, videćemo šta će biti", izjavio je Valverde.

Umtiti nije igrao za Barselonu još od novembra i očigledno je da mu nedostaju mečevi.

Ipak, pitanje je šta će trener "blaugrane" uraditi kada je reč o prvoj zvezdi Lionelu Mesiju.

On je u ekipi koja je doputovala u Sevilju, ali mnogi veruju da će Argentinac možda propustiti ovaj susret kako bi bio spreman za dva meča zaredom na "Santjago Bernabeu" sa Realom.

U sredu je na redu revanš meč Kupa kralja, prvi meč u Barseloni završen je rezultatom 1:1, a potom se 2. marta igra i prvenstveni meč, tako da će Mesi biti potrebniji za ta dva okršaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve