Nova vest
Fudbal

Petak, 22.02.2019.

17:39

Tuhel se nada da Alves ostaje

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je da se nada da će Alves i njegov agent uspeti da se dogovore sa upravom oko novog ugovora.

Izvor: SN

Autor: SN

Tuhel se nada da Alves ostaje
Photo by Michael Steele/Getty Images

Alves je od samog dolaska iz Juventusa u PSŽ postao jako važan šraf u njihovoj igri, a ugovor koji je potpisao po dolasku ističe na kraju ove sezone.

Kako pišu francuski mediji, uprava Parižana spremna je za ovu situaciju i ponudiće novi ugovor brazilskom desnom beku, a Tomas Tuhel se nada da će sve proći u najboljem redu.

"Pregovaranje nije deo mog posla. Dani je Dani. Veoma je bitan za naš tim i ima odličan stav. Ja nisam uključen u pregovore i nadam se da će njegov agent i klub uspeti da se dogovore". rekao je Tomas Tuhel.

Kavani i Nejmar će jedini propustiti utakmicu sa Nimom, kako je rekao Tuhel, a takođe je dodao da ne želi da u igru ubacuje igrače koji su se žalili na umor s obzirom na to da PSŽ čeka naporan raspored, nakon Nima igraju protiv Dižona u kupu, pa u ligi sa Kanom i čeka ih revanš meč Lige šampiona protiv Mančester junajteda.

"Samo će Nejmar i Kavani biti odsutni. Svi drugi su mi na raspolaganju. Imamo problema sa umorom i blagim povredama, ali ništa ozbiljno. Tomas Menije i Huan Bernat su tu. Neki momci su igrali šest ili sedam uzastopnih mečeva. Moramo da budemo oprezni i da vodimo računa o igračima, prioritet je da ih zaštitimo".

Pari Sen Žermen je na prvom mestu sa 65 bodova i ukoliko se nešto šokantno i nepredviđeno ne dogodi, ponovo će postati šampioni Francuske.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve