Nova vest
Fudbal

Petak, 22.02.2019.

13:41

Tores: Tribina bi se zvala po meni, da sam tako tražio

Nekadašnji napadač i kapiten Atletiko Madrida, Fernando Tores, govorio je o svom mandatu provedenom u Madridu i poredio to sa sadašnjom situacijom.

Izvor: SN

Autor: SN

Tores: Tribina bi se zvala po meni, da sam tako tražio
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Tores je prošao put od talentovanog mladog napadača, preko fantastičnog strelca, do kapitena kluba i njegove "žive legende", a u intervjuu za Eurosport se prisetio tog perioda i rekao kako su tada stvari u klubu malo drugačije funkcionisale.

"Nije postojao nikakav plan, nikakva struktura, ništa. Sve u fudbalu treba da bude fokusirano na tim, a ne na pojedinca i zbog toga sam pomislio da sam najvažnija karika, što je uvek loše za klub", rekao je Fernando Tores.

"Kada sam odlazio, znao sam da je ta odluka dobra za mene, ali sam znao i da je dobra za klub. Da sam im tražio da nazovu tribinu po meni, oni bi to uradili. Dobijao bih stvari koje bi štetile klubu i tako bih ostavio klub sa manje novca na raspolaganju za ostale važne stvari po tim, kao što je struktura ili novac za pojačanja."


Španski napadač je rekao da mu je bilo žao što odlazi iz Atletika, ali da je ta odluka bila ispravna pošto bi njegov ostanak u Madridu doneo klubu više negativnih, nego pozitivnih stvari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve