Nova vest
Fudbal

Petak, 22.02.2019.

13:19

Kjelini: Baš nas briga za Simeonea

Defanzivni fudbaler Juventusa, Đorđo Kjelini, uveren je da njegova ekipa može doći do povoljnog rezultata u revanšu i podseća da još uvek ništa nije gotovo.

Izvor: SN

Autor: SN

Kjelini: Baš nas briga za Simeonea
Photo by Angel Martinez/Getty Images

Fudbaleri Atletiko Madrida savladali su, u sredu, ekipu Juventusa, rezultatom 2:0, a strelci za "Jorgandžije" bili su urugvajski fudbaleri Himenes i Godin.

"Preokret u revanšu zahteva od nas veru i ravnotežu. Razočarani smo što smo u prvom meču pretrpeli štetu iz nekih izolovanih situacija, ali nije još gotovo. Da li nas je Atletiko iznenadio? Naravno da nije, očekivali smo takav meč. Sa tim situacijama koje su napravile razliku u njihovu korist, Atletiko je tim koji svakog protivnika načini lošim, ne samo nas. U drugoj utakmici treba da budemo angažovaniji, da igramo tečnije i da iskoristimo šanse koje stvorimo. I da posebno budemo oprezni kod prekida jer je Atletiko najopasniji iz njih", rekao je Kjelini.

Nakon famoznog poteza i konferencije za medije na utakmici Atletiko Madrid - Juventus, svi su govorili o Atletikovom treneru, Dijegu Simeoneu, mada se čini da Kjelini baš i ne daje značaju tom događaju.

"Baš nas briga za Simeonea. Imamo dovoljno svojih problema i briga da ne razmišljamo o Simeoneu."

Stara dama će dočekati Atletiko na svom stadionu u Torinu za dve sedmice, tačnije, 12. marta i pokušaće da prekinu neugodnu tradiciju, pošto Juventus nikada nije prošao dalje kada je gubio rezultatom 2:0 u prvom meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve