Nova vest
Fudbal

Petak, 22.02.2019.

12:00

Salah: Moramo da prihvatimo pritisak

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah rekao je da njegova ekipa mora da prihvati veliki pritisak koji nosi borba za šampionsku titulu.

Izvor: B92

Autor:B92

Salah: Moramo da prihvatimo pritisak
Foto: Getty Images

"Možeš da ga osetiš jer si ljudsko biće. Za mene nije važno da li ću sada da pobedim ili da li sam pobedio pre tri nedelje. Želim da pobedim u svakoj utakmici. U novembru sam rekao da pritisak postoji i da će tako biti do kraja sezone. Kada igraš za šampionsku titulu moraš to da prihvatiš. Naravno, pod pritiskom je i Mančester siti", rekao je Salah za Skaj.

Liverpul je drugi na tabeli sa 65 bodova, koliko ima i prvoplasirani Mančester siti, ali uz utakmicu više. Liverpul u nedelju igra na Old Trafordu protiv Mančester junajteda i ako izbegne poraz mogao bi da se vrati na prvo mesto na tabeli.

"Za mene, nije dovoljno da uživam u ovoj situaciji. Imamo cilj, imamo san, da osvojimo Premijer ligu. Pre dve godine, kada sam došao u klub rekao sam da je san osvojiti Premijer ligu", naveo je Salah.

Utakmica sa Junajtedom je prva od tri teške za Liverpul u predstojećoj nedelji, pošto slede dueli sa Votfordom i derbi sa Evertonom na Gudisonu.

"Važna nedelja za nas. Kada imaš tri utakmice za nedelju ili 10 dana, moraš da pobediš, pobediš, pobediš, a posle toga imaš vremena za razmišljanje. Čak i kada nismo prvi, znam koliko Junajted želi pobedu protiv Liverpula, a isto je i kod Evertona. To za mene nije važno, mi moramo da radimo sve ono što smo radili u poslednjih nekoliko meseci", naveo je Salah.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve