Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.02.2019.

14:40

Đani Ćurčić: Ako nisi mangup, ne možeš da igraš fudbal VIDEO

Saša "Đani" Ćurčić istakao je da voli fudbalere poput Luke Milivojevića i Aleksandra Mitrovića naglasivši da ako nisi mangup, ne možeš da igraš fudbal.

Izvor: B92

Autor:B92

Đani Ćurčić: Ako nisi mangup, ne možeš da igraš fudbal VIDEO

Bivši fudbalski reprezentativac, kontroverzni, pričao je za TV O2 o fudbalu nekad i sad, Premijer ligi i srpskim fudbalerima koji nastupaju u njoj, zašto je odlučio da trenersku karijeru počne na jugu Srbije, ličnim i ambicijama Dinama iz Vranja.

"Šta reći za Luku Milivojevića. Luka je opasan karakter. Volim takve igrače. Ako nemaš karakter, ako nisi mangup, ne možeš da igraš fudbal. On i Mitar. To je onaj sportski bezobrazluk. Luka je trener na terenu, vođa, lider. Fascinantan igrač, fascinantan. Ja sam pre njegovog odlaska rekao da je on srpski Luka Modrić. Eminentni bivši asovi Mančester junajteda koji su sada na Skaj sportu, poput Nevila, potom Karager iz Liverpula, kažu da je Mitrović igrač za Liverpul, Mančester junajted. I jeste. A Matić je starosedelac tamo. On je već tata", rekao je Ćurčić.

Šta je još pričao bivši igrač Partizana, Boltona, Aston Vile i Kristal Palasa, pogledajte na TV 02 od 16 časova, i na sajtu B92 od 16:30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d