Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.02.2019.

13:55

Vranješ o odluci Prosinečkog: Jadno

Bosanskohercegovački fudbaler Ognjen Vranješ prokomentarisao je odluku selektora Roberta Prosinečkog da ga izbaci iz nacionalnog tima.

Izvor: AK

Autor: AK

Vranješ o odluci Prosinečkog: Jadno
Foto: EPA/STEPHANIE LECOCQ

Defanzivac Anderlehta je izgubio status reprezentativca zbog niza skandala u proteklih nekoliko godina.

"Jadno je da se ne gledaju učinak i doprinos reprezentaciji, već to u čijem sam krevetu bio", kratko je prokomentarisao Vranješ odluku selektora za "Kurir".

Prosinečki je pre nekoliko dana rekao da je Vranješ sam sebe diskvalifikovao jer reprezentativac BiH mora da se dokazuje i na terenu i van njega.

Vranješ je za reprezentaciju BiH debitovao 2010. godine, a ukupno je nastupio 38 puta. Poslednji put je član "Zmajeva" bio na meču sa Austrijom u Ligi nacija 15. novembra prošle godine.

Ovaj Banjalučanin je ponikao u lokalnom Borcu, a 2009-2011. je bio član Crvene zvezde, ali je nastupio samo četiri puta za crveno-bele.

Kasnije je igrao za Krasnodar i Spartak u Rusiji, Elazigsport i Gazijantem u Turskoj, španskih Sporting Hihon, opet se vratio u Rusiju u redove Tomska, potom je bio član grčkog AEK iz kojeg je letos prešao u Anderleht za 3 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d