Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.02.2019.

08:40

Ronaldo na zvižduke "jorgandžija": Ja imam pet LŠ, a vi?

Kristijano Ronaldo bio je na udaru navijača Atletiko Madrida na Vandi Metropolitano na gostovanju njegovog Juventusa u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Izvor: AK

Autor: AK

Ronaldo na zvižduke
Foto: Getty Images

Portugalac se nije dobro proveo na povratku u Madrid jer je "Stara dama" poražena 2:0 čime je značajno ugrožen projekat napada na titulu prvaka Evrope zbog čega je Ronaldo i doveden iz Reala za 100 miliona evra.

Ronaldo je tokom karijere postigao čak 22 gola u mečevima protiv Atletika, ali je u sredu bio daleko od gola Jana Oblaka.

Sjajnu pobedu svog tima "jorgandžije" su iskoristile da isprozivaju Ronalda, ali je on našao način da im odgovori jednako provokativno.

Jednostavno im je pokazao rukom koliko ima titula u Ligi šampiona. Istu poruku je poslao i dok je prolazio kroz "miks" zonu gde su španske novinare više zanimali drugi igrači.

"Ja sam osvojio pet trofeja Lige šampiona, a Atletiko Madrid nula",
poručio je očigledno iznervirani Ronaldo.

Revanš u Torinu je 12. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d