Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.02.2019.

23:30

Prostačko slavlje Simeonea VIDEO

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone poznat je po svom temperamentnom karakteru, ali sinoć je pokvario utisak o pobedi Atletika.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Prostačko slavlje Simeonea VIDEO
Foto: Printscreen Twitter

Njegov tim je u osmini finala Lige šampiona na "Vando Metropolitanu" stekao prednost od 2:0 protiv Juventusa, međutim, potez trenera Atletika bacio je senku na uspeh igrača.

Simeone je sve zaprepastio kada je vodeći pogodak Hoze Marije Himeneza u 78. minutu proslavio blago je rečeno prostački.

Trener Atletika se okrenuo ka svojim saradnicima i uhvatio se za genitalije! Nije potrebno dodati da je snimak za tili čas preplavio društvene mreže.

Da li će za ovako nešto biti kažnjen, to je drugo pitanje. Ako UEFA poštuje pravila, moraće da mu odreže kaznu za nedolično ponašanje. Takođe i njegov klub, Atletiko Madrid.

Razumljivo je da postoje emocije kod aktera velikih utakmica, ali morali bi na umu da imaju da oni imaju i ulogu pedagoga, ne samo trenera i da sve to posmatraju i deca.

Ako je i od Simeonea, previše je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve