Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.02.2019.

19:15

Emeri: Sve je u Ezilovim rukama

Unaj Emeri, menadžer Arsenala, rekao je da Mesut Ezil sam odlučuje o svojoj sudbini u klubu, nakon što je počeo samo 13 prvenstvenih utakmica ove sezone

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Emeri: Sve je u Ezilovim rukama
Photo by Stu Forster/Getty Images

Ezil je najplaćeniji igrač Arsenala uz platu od 350.000 funti nedeljno, posle ugovora koji je potpisao prošle godine. On se bori za mesto u prvom timu, a ove sezone je u 26 prvenstvenih utakmica samo 13 puta bio u prvom timu.

"Mora da bude konstantan na treninzima i za utakmice, bez povreda ili bolesti. Kada je takav, možemo videti najboljeg Mesuta u timu", rekao je Emeri, preneo je BBC.

Ezil je 2013. godine iz Real Madrida prešao u Arsenal, za koji je odigrao 216 utakmica. On je počeo samo jedan meč od boksing deja, zbog povreda i taktike, a Emeri je tada rekao da nemački fudbaler ima budućnost u klubu.

"Ključ je u njegovim rukama, a ove nedelje radio je veoma dobro", naveo je Emeri.

Arsenal u četvrtak u Londonu igra protiv BATE Borisova, revanš utakmicu šesnaestine finala Lige Evropa. U prvoj utakmici BATE je pobedio sa 1:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve