Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.02.2019.

18:30

Marković: Komandovanje odbranom mi daje dodatni motiv

Svetozar Marković, fudbaler Partizana, pričao je o komadovanju odbranom, saradnji sa Valijentom i Markovićem, Vladimiru Stojkoviću i drugim stvarima.

Izvor: PT

Autor: PT

Marković: Komandovanje odbranom mi daje dodatni motiv
Foto: Starsport

"To je nešto (komandovanje) što mi je dodatni motiv da jos više radim i napredujem, ali ne bih rekao da samo ja komandujem mislim da to radimo svi mi", rekao je Marković.

Kada je reč o saradnji sa Valijenteom i Miletićem u zadnjoj liniji Marković kaže:

"Razumemo se veoma dobro, dugo vremena već igramo zajedno i nadam se da ćemo se sve bolje razumeti i izgledati još bolje".

Vladimir Stojković dugo je najbolji golman reprezentacije Srbije, ali i Partizana.

"O Stojketu ne treba mnogo pričati jer svi znamo ko je on i kakav je golman. Savetuje nas i podržava uvek, priča nam dosta stvari koje nam mogu pomoći na utakmici", rekao je Marković i dodao o Zdjelaru:

"Saša igra veoma dobro od početka priprema i zadnjoj liniji veoma znači kada ima igrača ispred kao što je on".

Marković je među najmlađima u timu i kako kaže ima veoma dobar odnos sa vršnjacima.

"Svi mi mlađi pričamo između sebe i dajemo savete jedni drugima, trudimo se da pomognemo svakom od nas da bude što bolji na svakom treningu i utakmici".

Partizan je prolećni deo sezone krenuo pobedom, pošto je pobedio Bačku sa 3:0.

"Svaku utakmicu morate biti koncentrisani 90 min bez obzira da li bilo 0:0 ili vodili 5:0, tako smo i ovu utakmicu morali jer svi želimo da pobedimo sa nula primljenih golova. Moj posao nije da dajem golove ali je uvek lepo kada postignem gol, dao sam par ove sezone i voleo bih da ih bude što vise", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve