Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.02.2019.

17:04

Murinjo: Juventus može da osvoji pehar, ali i da izgubi od Atletika

Žoze Murinjo, bivši menadžer Reala, Intera, Čelsija i Mančester junajteda, veruje da Juventus ima takav tim da bez problema može da osvoji Ligu šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Murinjo: Juventus može da osvoji pehar, ali i da izgubi od Atletika
Photo by Nathan Stirk/Getty Images

Portugalski stručnjak, koji je trenutno bez posla, ipak je upozorio Italijane na opasnost koja se zove Atletiko Madrid.

"Juventus može da osvoji Ligu šampiona, ali isto tako može i da ne stigne do četvrtfinala", izjavio je Murinjo za rimski radio "Teleradiostereo".

Njega su pitali da prognozota ishod dvoboja u osmini finala Lige šampiona čiji su akteri Atletiko Madrid i Juventus.

"Juventus ima kvalitet i iskustvo. Može da uzme pehar, ali i da ispadne u ovoj rundi ne bi bilo nikakvo iznenađenje. Naišli su na tim prepuna ambicija. Atletiko je dosta uložio u to da ove godine igra u finalu Lige šampiona koje će se igrati na njihovom stadionu. Imaju odlične napadače koji mogu da naprave razliku. Otuda Juventus može do kraja, ali može i da ispadne", zaključio je Murinjo.

Atletiko od 21 čas na "Vando Metropolitanu" dočekuje prvaka Italije tim Juventusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve