Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.02.2019.

14:29

Partizan konačno vlasnik svog stadiona – besplatan ulaz na Proleter

Fudbalski klub Partizan objavio je da će ulazak na meč protiv Proletera u Superligi Srbije biti besplatan.

Izvor: B92

Autor:B92

Partizan konačno vlasnik svog stadiona – besplatan ulaz na Proleter
Foto: Starsport

Partizan će protiv Proletera, u 23. kolu Superlige, odigrati prvi meč na stadionu Partizana (nekada JNA) u zvaničnom vlasništvu JSD Partizan.

"Povodom pravosnažne odluke Apelacionog suda u Beogradu, kojom je potvrđeno ono što smo znali od 1989. godine, da je stadion Partizana u vlasništvu JSD Partizan, Upravni odbor FK Partizan je doneo odluku da ulaznice za predstojeći meč FK Partizan – FK Proleter za tribine stadiona Partizana, zakazan za subotu 23.02.2019. u 19h, budu besplatne", navodi se u saopštenju.

Povodom prvog zvaničnog meča na stadionu FK Partizan pod vlasništvom tog kluba navijače je na utakmicu pozvali fudbaleri crno-belih Svetozar Marković i Nemanja Miletić.

"Igrali smo na njemu i voleli smo ga svim srcem kao da je bio naš. Sada to zaista jeste jer je u našem vlasnistvu. Dođi i podrzi nas da opet pobedimo zajedno".

Ulaz na stadion Partizana će biti moguć samo uz ulaznice koje se mogu podići od srede 20. 2. 2019.putem Tiketlajn prodajne mreže i to:

– Tiketlajn Šop, Novi Beograd, Bul. Milutina Milankovića 1. (lokal 46) radnim danima od 9.00 – 18.00časova i subotom 10.00 -16.00časova.

– Putem sajta www.ticketline.rs

– Telefonom na broj 011.20.30.570

Na dan utakmice, u subotu 23. februara, ulaznice je moguće podići isključivo na blagajnama stadiona FK Partizan od 10.00 časova, a sezonske ulaznice FK Partizan važe za ovaj meč.

Napomena je da se ulaznice mogu podići samo uz lični dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš, vozačka dozvola), a maksimimalan broj ulaznica po osobi je četiri.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve