Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.02.2019.

12:35

Nastasić: Rekao sam Pelegriniju da je najbolje da odem

Fudbaler Šalkea, Matija Nastasić, odvojio je malo vremena i prisetio se svog boravka u redovima Mančester sitija, odnosa sa trenerom, svog mentora i slično.

Izvor: SN

Autor: SN

Nastasić: Rekao sam Pelegriniju da je najbolje da odem
Photo by Maja Hitij/Getty Images

Matija Nastasić se prisetio boravka u redovima Mančester Sitija, gde je stigao iz Fiorentine kao devetnaestogodišnjak, a u razgovoru za britanski "Gardijan" govorio je o šansama svog sadašnjeg tima protiv svog nekadašnjeg tima.

"Nakon nekog vremena provedenog na klupi, razgovarao sam sa Pelegrinijem i on mi je objasnio da moram da čekam svoju šansu. Nije bilo nikakve svađe između Pelegrinija i mene, ali nisam mogao da razumem zbog čega ne igram, pošto znam da mogu da pomognem timu i ukoliko za mene tu nema mesta, za sve bi bilo bolje da pređem u neki drugi tim"
, rekao je Nastasić.

Matija predstavlja jako važan šraf u odbrani Šalkea, a iako timu ne cvetaju ruže u šampionatu Nemačke, ipak igraju u nokaut fazi elitnog evropskog klupskog takmičenja.

"Isprva nisam želeo ovaj duel. Svi znaju koliko je Siti jak, ali opet, bio sam srećan što opet dolazim u Englesku gde ću videti mnoga poznata lica. Biće mi čast da tu ponovo zaigram".

Takođe se prisetio igranja sa Vensanom Kompanijem, rekavši da izuzetno ceni njegov uticaj.

"Naučio sam mnogo od njega. Veliki je profesionalac i sjajan čovek koji provede dosta vremena u razgovoru sa igračima, posebno sa mladima. Drago mi je što je i dalje u klubu pošto je on njegova legenda, i u svlačionici je uvek atmosferu držao na najvišem nivou".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve