Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.02.2019.

11:45

Stojković: Sa "delijama" obaramo rekorde

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković očekuje podršku navijača svog tima na gostovanju Radniku u 23. kolu srpske Superlige.

Izvor: LN

Autor: LN

Stojković: Sa
Foto: FK Crvena zvezda

Duel iz među Zvezde i Radnika zakazan za subotu, 23. februar, od 17 sati, na stadionu u Surdulici

"Uvek je prva utakmica posle pauze bitna, posebno na psihološkom planu. Svi žele da pobedom otvore novo poglavlje. Mi smo u tome uspeli, u prelepom ambijentu ostvarili smo efikasan trijumf. Navijači su u velikom broju ispunili stadion, kasnije sam čuo da je to rekordna poseta ove sezone u domaćem šampionatu. Hvala našim navijačima, odužili smo im se na pravi način, sa četiri fantastična gola, a uveren sam da ćemo ove sezone zajedno postavljati i nove rekorde", rekao je Stojković.

Popularni "Žule" ističe da su se on i njegovi saigrači uželeli fudbala, te da s nestrpljenjem očekuju susret sa Radnikom.

"U prvom delu sezone ostvarili smo najubedljiviju pobedu od 6:0 upravo protiv ekipe Radnika na Marakani. Pregršt lepih golova i akcija pamtimo sa tog meča, a posle njega Radnik je krenuo da popravlja rezultate. Ispratili smo i njihov učinak na pripremama, dobro su se pokazali, otvorili su prolećnu polusezonu bez poraza i sigurno da gostovanje u Surdulici neće biti lako. Znamo da je njihov teren neugodan i da domaća publika bodri svoj klub, ali na nama je da prebrodimo sve prepreke do nova tri boda. Znamo da će na tribinama, kao i na svim gostovanjima, biti 'delije' i da će nam oni biti dodatna snaga", ističe Stojković.

Prema oceni Zvezdinog desnog beka novajlije su se odlično pokazale u crveno-belom dresu.

"Mnogo puta smo na pripremama svi pričali da su nas pojačali fantastični igrači, a sada je naša publika to i na delu mogla da vidi. Imali smo već na prvoj utakmici u polusezoni četvoricu debitanta, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Svi smo ih odlično prihvatili jer, pored fudbalskih, poseduju i ljudske kvalitete. Krasi nas odlična atmosfera, zaštitni znak ove generacije koji donosi uspehe", zaključio je Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve