Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.02.2019.

10:10

Klop: Rezultat je OK; Kovač: Ne mogu remi da slavim

Menadžer Liverpula Jirgen Klop i trener Bajerna Niko Kovač dali su izjave povodom njihovog duela u okviru nokaut faze Lige šampiona.

Izvor: SN

Autor: SN

Klop: Rezultat je OK; Kovač: Ne mogu remi da slavim
Photo by Stu Forster/Getty Images

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da je zadovoljan remijem bez golova protiv minhenskog Bajerna u prvom meču osmine finala Lige šampiona, za razliku od kolege Nika Kovača koji nije mogao da se obraduje nerešenom ishodu na Enfildu.

"Možemo i morali smo da igramo bolje. Bila je velika borba, ne mogu da se setim svih šansi oba tima. Ništa nije gotovo, a rezultat za nas je apsolutno OK. Nije rezultat iz snova, ali je dobar", rekao je Klop posle utakmice.

Nemac dodaje da je njegov tim napravio mnogo dobrih stvari protiv odličnog Bajerna.

"Igrali smo protiv vrhunskog tima, koji zna da kazni svaku grešku i izazove veliki problem. Nisam oduševljen i u zvezdama, ali sam zadovoljan".

Trener Bajerna Niko Kovač zadovoljan je defanzivnom igrom, ali ne i rezultatom.

"Čaša je polupuna ili poluprazna", slikovito je objasnio hrvatski stručnjak i nastavio: "Ne mogu da se setim koliko ekipa je ostalo neporaženo na Enfildu i to bez primljenog gola. Liverpul je senzacionalno dobar tim. Moj tim se odlično defanzivno držao i kao celina, mentalno i taktički smo bili odlični", poručio je Kovač.

Kovač ističe da ne želi da slavi remi.

"Poslednja sam osoba koja bi proslavila takav rezultat. Ostajemo skromni i nadamo se pobedi u Minhenu pred 75.000 naših navijača", zaključio je Kovač.

Revanš na Alijanc areni na programu je 13. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve