Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.02.2019.

16:40

Inter nudi Ikardiju 7 miliona godišnje

Milanski Inter ponudiće Mauru Ikardiju, ražalovanom kapitenu i najboljem strelcu, novi ugovor do 2024. godine vredan sedam miliona evra po sezoni.

Izvor: B92

Autor:B92

Inter nudi Ikardiju 7 miliona godišnje
Foto: Getty Images

Italijanski Kalčomerkato navodi da je sportski direktor Djuzepe Marota, ispred kompletnog menadžmenta kluba, spreman da smiri tenziju i uz novi petogodišnji ugovor stavi tačku na nesuglasice dve strane i priče oko odlaska.

Ponuda "neroazura" je samo milion evra niža od onoga što Ikardi i njegova supruga-agent Vanda Nara zahtevaju od uprave kluba, ali je tu i zahtev da se ukine otkupna klauzula od 110 miliona evra koja je na snazi od 1. do 15. jula.

To je konačan predlog čelnika Intera i sada je odluka na Ikardiju, fudbaleru trenutno van tima posle odluke da mu se skine traka i dodeli golmanu Samiru Handanoviću.

Godišnja plata nije najveći problem Ikardijevima, već skidanje otkupne klauzule jer postoji interesovanje Čelsija, Real Madrida, Juventusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve