Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.02.2019.

12:10

Real i Barsa nisu tražili Jovića

Sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić demantovao je glasine o bogatim ponudama Real Madrida i Barselone za Luku Jovića.

Izvor: B92

Autor:B92

Real i Barsa nisu tražili Jovića
Foto: EPA/ARMANDO BABANI

Španski mediji su prethodnih dana javljali da njihovi velikani nude Ajntrahtu čak 45 miliona evra za srpskog reprezentativca.

"Nismo dobili nijednu ponudu za Jovića", rekao je Bobić i najavio ostanak Srbina u klubu i naredne sezone, "Zašto da ne. Jedna stvar je jasna, to je opcija koju imamo i koju ćemo skoro sigurno da iskoristimo".

Jović je od leta 2017. na pozajmici u Ajntrahtu, a klub iz Frankfurta može da ga otkupi za sedam miliona evra predstojećeg leta.

On blista u dresu Ajntrahta sa 19 golova uz 5 asistencija na 29 mečeva ove sezone, prvi je strelac Bundslige sa 14 pogodaka, u leđa mu gledaju Marko Rojs i Robert Levandovski sa po 13.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve