Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.02.2019.

22:26

Remi Betisa i Alavesa po meri Sevilje i Hetafea

Fudbaleri Betisa i Alavesa su svojom utakmicom kompletirali nedeljni program 24. kola španske LaLige, a meč je završen bez pobednika, rezultatom 1:1.

Izvor: SN

Autor: SN

Remi Betisa i Alavesa po meri Sevilje i Hetafea
Photo by Aitor Alcalde/Getty Images

Deportivo Alaves i Real Betis su dve ekipe koje pokušavaju da izbore mesto u nekom od dva evropska klupska takmičenja za narednu sezonu, a pre ovog kola su se nalazili na poziciji šest, odnosno osam, gde Alaves ima 36 bodova, a Betis tri manje.

U prvih dva minuta susreta videli smo dva žuta kartona, po jedan na obe strane. Prvo je "požuteo" Duarte, a samo tri minuta posle njega i iskusni meksički fudbaler, Andres Guardado.

Samo nekoliko minuta nakon Guardadovog kartona usledio je pogodak za Betis, a postigao ga je argentinski reprezentativac, Đovani Lo Selso. Radost Betisa je trajala samo 13 minuta, pošto je veoma brzo mrežu zatresao Giljermo Maripan i tim rezultatom se otišlo na "veliki odmor".

U drugom poluvremenu su oba trenera izvršila sve tri izmene, pa je s pravom meč produžen za pet minuta

Pred sam kraj meča, tačnije u 89. minutu propuštena velika prilika za Alaves da dođu do trijumfa, a već u narednom napadu još bolju priliku propuštaju igrači Betisa.

Imali su domaći inicijativu u poslednjim momentima meča, ali oba centaršuta Hoakina su lako otklonjena, pa krajnji rezultat ostaje nerešen, 1:1.

I Betis i Alaves ostaju na pozicijama na kojima su bili i pre početka ovog kola, a to će najviše odgovarati Sevilji i Hetafeu, koji se nalaze na pozicijama četiri i pet.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve