Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.02.2019.

18:47

FA Kup: Milivojević asistent, Palas u četvrtfinalu

U nedelju su odigrana tri meča u okviru engleskog FA kupa, a pobede su ostvarili Kristal Palas, Svonsi i Vulverhempton.

Izvor: SN

Autor: SN

FA Kup: Milivojević asistent, Palas u četvrtfinalu
Photo by Marc Atkins/Getty images

Fudbaleri Kristal Palasa savladali su Donkaster Rovers rezultatom 2:0 i plasirali se u narednu fazu FA kupa.

Prvi gol je Palas postigao preko Džefrija Šlupa, koji je bio strelac nakon asistencije nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, Luke Milivojevića.

Andre Taunzend je asistirao Maksu Majeru u nadoknadi vremena, kada je Majer postigao drugi pogodak na meču i tada je ipak postavio konačan rezultat.

Svonsi je bio ubedljiv na domaćem terenu protiv ekipe Brentforda, a trijumf je došao nakon velikog preokreta.

Naime, Brentford je došao do prednosti u 28. minutu preko Olija Votkinsa i na poluvreme se otišlo sa prednošću gostujuće ekipe. U nastavku, Svonsi napokon dolazi do gola, a izjednačili su nakon auto gola Luka Denijelsa, da bi na 2:1 povećao Denijel Džejms.

Ezri Konza je napravio prekršaj u 61. minutu i pošto je bio poslednji igrač odbrane, glavni arbitar, Stjuart Etvel, pokazao mu je crveni karton i poslao ga u svlačionicu.

Svonsi je to iskoristio i do kraja susreta postigao još dva pogotka, preko Seline i Bajersa, koji su postavili konačnih 4:1 u 66. odnosno 90. minutu utakmice.

Vulverhempton je kao gost slavio nad Bristolom minimalnim rezultatom, nakon što je u 28. minutu utakmice Ivan Kavaljero postigao pogodak. Bristol je izvršio sve tri izmene u prvih 20 minuta drugog poluvremena, ali nisu uspeli da dođu do gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve