Nova vest
Fudbal

Subota, 16.02.2019.

19:49

Super Mario pogađa za trijumfe Marseja

Fudbaleri Olimpika iz Marseja savladali su Amijen rezultatom 2:0 i nastavili borbu za elitna evropska takmičenja.

Izvor: SN

Autor: SN

Super Mario pogađa za trijumfe Marseja
Photo by Adam Pretty/Bongarts/Getty Images

Marsej je na Velodromu ugostio Amijen i nastavio trijumfalni niz.

Marsej je bio izraziti favorit u ovom duelu i nisu želeli da ispuste priliku da zabeleže tri boda pred svojim navijačima. Krenuli su žustro i već nakon 19 minuta fudbala došli do prednosti od 1:0.

Na asistenciju Maksima Lopeza strelac je bio Florian Tovan, a samo šest minuta kasnije, Mario Baloteli postiže i drugi pogodak i već je maltene bilo jasno ko će izaći kao pobednik iz ovog duela.

Ovo je bio 14. meč na kom je Baloteli zaigrao i treći pogodak koji je postigao u sezoni.

Nakon trijumfa nad Amijenom, Marsej je u odličnoj seriji od tri vezane pobede, pa je četa Rudija Garsije nakon 25 odigranih utakmica "sela" na četvrtu poziciju sa 40 osvojenih bodova.

Subotnji dan Lige 1 kompletirali su dueli Monaka i Nanta, odnosno Anžera i Nice. Kneževi su golom Želsona Martinsa u 13. minutu utakmice minimalnim rezultatom došli do sva tri boda, koja su im izuzetno važna u borbi za opstanak.

U drugom susretu, dvanaestoplasirani Anžer slavio je nad blagim favoritom Nicom pred domaćom publikom, rezultatom 2:0. Baoken i Fulgini su svojim golovima slomili ekipu sa Azurne obale, dok je tačku stavio Kristijan Tores u nadoknadi vremena. Tačnije, u 92. minutu.

U nedelju će na programu biti još pet utakmica francuske Lige 1, pa nas očekuje još dosta zanimljivosti.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve