Nova vest
Fudbal

Subota, 16.02.2019.

12:30

Partizan do lagane pobede na gostovanju Bačkoj

U prvom susretu u nastavku sezone, fudbaleri Partizana su kao gosti pobedili kao gosti ekipu OFK Bačke sa 3:0.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Partizan do lagane pobede na gostovanju Bačkoj
Foto:Starsport

Izabranici Zorana Mirkovića su tako u potpunosti opravdali ulogu favorita u ovom susretu koji je odlično vodio naš internacionalac Milorad Mažić.

Oba tima su u duel 22. kola Superlige ušli oslabljeni za nekoliko povređenih i bolesnih igrača, ali kada se sve sabere, bila je to jedna rutinska partija Partizana, na kraju i efikasna za 13. pobedu u sezoni.

Sve je dobro počelo po izabranike Zorana Mirkovića. Igrao se sedmi minut kada je Zoran Tošić pokušao da šutira sa desne strane, ispostavilo se daje to više bio centaršut, lopta je došla do Nemanje Nikolića kojem nije bilo teško da savlada Zogovića za vođstvo Partizana - 0:1.

Nije u prvom poluvremenu bilo previše prilika, a ako ih je i bilom, stvarali su ih gosti iz Humske.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Kosović se spetljao u odličnoj prilici, da bi Rikardo posle sjajnog proigravanja od strane Tošića sjajno šutirao, ali je lopta završila za malo kraj leve stative.

Bačka je pokušala da se trgne u nastavku, ali bez većeg uspeha. Pokušaji da stvore prilike rezultirali su time da ostave više prostora crno-belima za kontre pa je posle jednog odličnog napada u 55. minutu Partizan stigao i do drugog gola.

Nemanja Miletić je uputio tačan centaršut, na petercu je najviši u skokio bio Rikardo Gomeš koji je loptu glavom poslao u mrežu domaće ekipe.

Praktično, rezultatski je sve već tu bilo završeno, ali Partizan nije stao i rezultat toga je i treći pogodak koji je stigao u poslednjem kvartalu utakmice.

Posle izvanredne dubinske lopte koju je poslao na polovinu gostuju Nikolić, Goran Zakarić je prihvatio loptu i šutirao iskosa sa leve strane sa 15 metara, Zogović je bio nemoćan.

Posle ovog kola Partizan ima 47 bodova, dok je Bačka ostala na 18.

Sve detalje utakmice sa stadiona u Bačkoj Palanci mogli ste da pratite uz naš LIVE BLOG.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

146 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d