Nova vest
Fudbal

Subota, 16.02.2019.

10:54

Igrači Čelsija nezadovoljni, Sari sve bliži izlaznim vratima

Čini se da menadžer Čelsija Mauricio Sari polako gubi bitku u Londonu.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Igrači Čelsija nezadovoljni, Sari sve bliži izlaznim vratima
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Ostrvski mediji prenose da su igrači nezadovoljni, da je u klubu veliko nezadovoljstvo, a čak se ni Roman Abramovič ne pojavljuje na tribinama.

Novi problem je što su igrači Čelsija nezadovoljni time kako se Sari odnosi prema defanzivcu, kapitenu Geriju Kejhilu.

Reprezentativni štoper čak nije ni na klupi, nijednom nije bio u konkurenciji za tim od početka ove godine. Takav odnos Sarija prema jednom od najiskusnijih u timu je uznemirio igrače kojima se takođe ne dopada ni činjenica da je Italijan potpuno skrajnuo Ngoloa Kantea.

Francuz ove sezone ne igra u svom prepiznatljivom stilu i mnogi u Londonu veruju da je upravo Sari krivac za takvo stanje stvari.

Trenutno, malo je onih koji veruju da će Sari završiti sezonu na klupi "plavaca", a mnogi su ubeđeni da bi mogao da dobije otkaz u slučaju eliminacije iz FA kupa ili poraza u finalu liga kupa.

Otuda se spekuliše da bi u Londonu mogao da ga zameni Zinedin Zidan ili barem njegov pomoćnik Đanfranko Zola, koji je nekada igrao za londonski klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve