Nova vest
Fudbal

Petak, 15.02.2019.

16:53

Šampion Srbije se družio sa navijačima u crveno-belom tramvaju FOTO

Fudbaleri Crvene zvezde dan uoči prolećne premijere i utakmice s Vojvodinom proveli u u druženju s navijačima u tramvaju.

Izvor: PT

Autor: PT

Šampion Srbije se družio sa navijačima u crveno-belom tramvaju FOTO
Foto: FK Crvena zvezda

Veliki broj navijača, kako nešto starijih, tako i onih najmlađih, okupio se na okretnici kod Gospodarske mehane, gde su ih dočekali Branko Jovičić, Miloš Vulić, Aleksa Vukanović i Erik Jirka, ali i tramvaj posebno ukrašen za tu priliku i obojen u klupske boje.

"Zvezda te zove u pobede nove", bio je slogan na tramvaju.

Jovičić, Vulić, Vukanović i Jirka su navijačima delili autograme na personalizovanim karticama, a neizostavno je bilo i fotografisanje za uspomenu.

"Ruka 'sama' piše, ne moram ništa da radim. Mnogo nam prija podrška, zaista uživamo da čujemo šta imaju da nam kažu ili da nas pitaju, i voleli bismo da u što većem broju dođu na Marakanu protiv Vojvodine u subotu", rekao je Vukanović, objavljeno je na sajtu kluba.

Crveno-beli tramvaj je od Gospodarske mehane išao preko Železničke stanice i crkve Svetog Marka do Bogoslovije, odakle je išao Beogradskom ulicom, preko Slavije i Autokomande i dalje do početne tačke.

"Super nam je bilo sa navijačima u tramvaju. Mnogo sam srećan što su došli u ovolikom broju i jedva čekamo utakmice, da ih usrećimo i na terenu", rekao je Jirka.

Vulić se nadovezao: "Naježio sam se kada smo ušli u tramvaj i videli koliko dece je došlo. Ponosan sam što imamo ovakvu podršku najmlađih".

Utakmica između fudbalera Zvezde i Vojvodine na programu je sutra od 16.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve