Nova vest
Fudbal

Petak, 15.02.2019.

14:59

Trener Njuporta: Nisam lud, možemo da pobedimo Siti

Menadžer ekipe Njuport Tauna Majkl Flin uveren je da njegov tim može da načini još jednu senzaciju u FA kupu Engleske.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Trener Njuporta: Nisam lud, možemo da pobedimo Siti
Photo by Alex Davidson/Getty Images

Njuport, koji je član Lige 2, već je eliminisao Lester i Midlsbro, a veruju da nisu bez izgleda ni protiv ultrabogatog šampiona Mančester sitija.

Uoči meča koji igraju na svom stadionu, igrači i menadžer Njuporta su poručili da se neće predati. Flin je rekao da će to biti borba Davida i Golijata, ali da mora da veruje u čudo.

"Nemam iluzije, svakako će biti teško. Oni su možda i najbolji tim Evrope i imaju najboljeg menadžera na svetu u Pepu Gvardioli. Tako da je ovo bitka Davida protiv Golijata. Pogledajte finansije dva kluba, uslove i sve je jasno. Ali nikad se ne zna, u FA kupu su se i čudnije stvari dešavale", upozorava Flin.

Trener velškog kluba ističe da njegovi igrači moraju naći način da zadrže Aguera i De Brejnea.

"Znam da svi verovatno misle, je li ovaj zna šta priča? Da li stvarno veruje da može da uradi nešto? Ako ja ne razmišljam tako, kako će onda moji igrači da veruju u uspeh? Moram da ih vodim na pravi način i dam im veru da je sve moguće i da mogu da zaustave Aguera ili De Brejnea. Ne zaboravite da su mnogi od njih markirali Harija Kejna prošle godine, oni svakako imaju tu mogućnost kada igraju kako zaista umeju", poručio je Flin.

Utakmica između Njuport tauna i Mančester sitija igra se u subotu 16. februara od 18.30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve