Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.02.2019.

14:58

Jang: Pomislio sam da se Ferguson vratio

Fudbaler Mančester Junajteda, Ešli Jang, povezao je Solskjerov uticaj na ekipu sa načinom na koji je to radio Ser Aleks Ferguson.

Izvor: SN

Autor: SN

Jang: Pomislio sam da se Ferguson vratio
(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Rad Ole Gunara Solskjera se u mnogo čemu poklapa sa radom Ser Aleksa Fergusona, primetio je Jang, Solskjer je nasledio Žozea Murinja na klupi Junajteda i pobedio je na 10 od 11 odigranih utakmica, pa se već na "Ostrvu" piše da bi mogao da tu i da ostane.

Junajtedov trijumf nad Fulamom za vikend, vratio ih je među četiri najbolje ekipe Premier Lige i dobri stari duh Junajteda osetio se u vazduhu.

"Kada sam video kako Ole radi, pomislio sam da se Ser Aleks vratio." rekao je Jang, a preneo francuski L'Ekip. "Angažovan je sa Majkom Felanom, nekadašnjim Fergusonovim asistentom, kao i sa Majklom Kerikom, a i sam se ugleda na Aleksa Fergusona, za kog je igrao svojevremeno i on tačno zna šta znači igrati za Mančester Junajted i biti opsednut pobedom, a takođe zna da to prenese na igrače. Kao što je i Ser Aleks znao."

Solskjer je glavni razlog za oživljavanje Junajteda, a njegov fokus na ofanzivne zadatke, koji itekako prija igračima, može mu doneti i stalan posao na "Old Trafordu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve