Nova vest
Fudbal

Nedelja, 10.02.2019.

21:58

Gde je moja lopta? Sudija Din sakrio Aguerov "trofej"

Engleski sudija Majk Din očigledno voli da bude u centru pažnje.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Gde je moja lopta? Sudija Din sakrio Aguerov
Photo by Michael Regan/Getty Images

Poznate su njegovo brojne kontroverzne odluke, radovanja ili nerviranja zbog postizanja ili nepostizanja gola pojedinih ekipa, ali u derbiju Mančester siti i Čelsija opet je bio u elementu.

Društvenim mrežama brzo se proširilo nekoliko detalja sa meča u kojima je Din bio akter.

Naime, kada je dosudio penal za Mančester siti iz kojeg je Serhio Aguero postigao peti gol za "građane", Din je to učinio tako teatralno, da suna Tviteru momentalno prokomentarisali kako je to učinio u "disko pozi".

I ne samo to, ono što je apsolutni hit je to što je na kraju meča pokušao da se našali sa igračem utakmice, Serhijem Aguerom, koji je postigao 11. het-trik u Premijer ligi.

Kako to obično biva, igrači po nepisanom pravilu posle utakmice traže za uspomenu loptu kojom se igralo, pa je i Aguero krenuo prema Dinu po svoju "nagradu".

Međutim, Din je sakrio loptu ispod dresa iza leđa, tako da se Aguero u prvi mah zapitao gde je njegova lopta, da bi se sudija nasmejao i izvadio je iz "tajnog skrovišta".

Ljubitelji fudbala prepričavaju i novi Dinov način držanja žutog kartona, između srednjeg i domalog prsta.

Mnogi se šale da je Din rođen sa žutim kartonom koliko se lako maši za džep, a neki su konstatovali da ih deli i na "dobar dan, sudija Din".

Ako je želeo da bude u centru pažnje, uspelo je. Barem se više ne priča o tome kako je "sudija koji voli da se kladi"...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve