Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.01.2019.

21:38

"Kunem se da se nikada nisam dopingovao"

Fudbaler Vest Hema Samir Nasri tvrdi da nikada nije uzimao nedozvoljena sredstva.

Izvor: SV

Autor: SV

EPA/PETER POWELL

On je u februaru prošle godine suspendovan zbog događaja iz decembra 2016. godine, pošto je utvrđeno da je dobio transfuziju 500 mililitara tečnosti koja je sadržala hranljive materije.

“Razboleo sam se dok sam bio na odmoru sa porodicom. Mnogo sam povraćao, bolela me je glava. Zamolio sam prijatelja da mi pronađe doktora, a on me je uputio na kliniku u Sevilji. Nisam znao šta su pravila, to je lekcija za svakog mladog igrača da pazi šta radi jer može da bude kažnjen za nešto što nije uradio“, naveo je Nasri.

Francuz tvrdi da nikada nije koristio nedozvoljena sredstva.

“Kunem se da se nikada nisam dopingovao. Sve informacije koje sam imao o tome, preneo sam zvaničnicima“, zaključio je Nasri.

Ofanzivni vezista je najpre suspendovan na šest meseci, u avgustu je ta kazna duplirana, ali je Svetska antidoping agencija ublažila posledice antidatiranjem presude na 1. jul 2017. godine.

Nasri je dobio dozvolu da se vrati fudbalu 31. decembra 2018. godine, a nedavno je potpisao ugovor do kraja sezone sa Vest Hemom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve