Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.01.2019.

21:20

Kaseresu prija Torino – treći put u Juventusu

Fudbaler Lacija Martin Kaseres prešao je na pozajmicu u Juventus do kraja sezone, saopštio je torinski klub.

Izvor: PT

Autor: PT

Kaseresu prija Torino – treći put u Juventusu
Photo by Marco Rosi/Getty Images

Kaseres će tako treći put igrati za crno-bele, nakon što je u sezoni 2009/2010 došao na pozajmicu iz Barselone, a od 2012. do 2016. godine iz Sevilje.

Juventus je saopštio da je ugovor potpisan do 30. juna 2019. godine, a da će za urugvajskog fudbalera platiti 600.000 evra.

Kaseres je sa Juventusom osvojio pet uzastopnih šampionskih titula, dva Kupa Italije i tri Superkupa. Odigrao je 110 utakmica i postigao je sedam golova za torinski klub.

Juventus je naveo da je Kaseres defanzivac sa velikim medjunarodnim iskustvom, dobrom tehnikom i fleksibilnošću, da može da igra i na centralnoj poziciji i po bokovima, da ima dobar osećaj za gol, kao i da se svi u klubu nadaju da će osvojiti još trofeja sa crno-belima.

Za reprezentaciju Urugvaja odigrao je 86 utakmica i postigao četiri gola. Osvojio je Kup Amerike i igrao na tri Svetska prvenstva.

Osim Barselone, Sevilje i Lacija, tokom karijere igrao je još za Defensor, Viljareal, Rekreativo, Sautempton i Veronu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve