Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.01.2019.

19:56

Skandal u Fulamu – uhapšen Mitrovićev saigrač

Napadač Fulama Abubakar Kamara je uhapšen pošto je policija dobila prijavu da se dogodila tuča u trening centru londonskog kluba.

Izvor: SV

Autor: SV

Skandal u Fulamu – uhapšen Mitrovićev saigrač
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

U saopštenju policije je navedeno da je muškarac, u dvadesetim godinama, uhapšen pod sumnjom da je fizički napao jednog člana stručnog štaba.

“Taj muškarac je Kamara, koji je stigao u trening centar verovatno tražeći rešenje za svoju budućnost u klubu, posle turbulentnog perioda“, navodi Gardijan.

Podseća se i da je Francuz, koji je u Fulam stigao iz Amijena u julu 2017. godine, nedavno ušao u sukob sa prvim napadačem tima, srpskim reprezentativcem Aleksandrom Mitrovićem, za vreme utakmice protiv Hadersfilda, kada je insistirao da baš on izvede jedanaesterac.

Navodno je sukob dvojice napadača produbljen i na kasnijem timskom terminu za jogu.

“Kamarina sudbina u Fulamu je bila pod znakom pitanja od tada, a postoje navodi da bi mogao da ode u Tursku“, piše Gardijan.

Fulam je saopštio da je “osoba koja je uhapšena dobila zabranu pristupa trening centru i bilo kakvim klupskim aktivnostima“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve