Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.01.2019.

13:10

"Ako Mesi nije zaslužio Zlatnu loptu, onda ne znam ništa o fudbalu"

Fudbaler Atletiko Marida Felipe Luis veruje da Lionel Mesi neszasluženo nije dobio Zlatnu loptu za 2018. godinu.

Izvor: LN

Autor: LN

Photo by Alex Caparros/Getty Images

Zlatnu loptu je za minulu godinu dobio fudbaler Real Madrida i Hrvatske Luka Modrić, što je izazvalo podeljene reakcije u medijima.

Luis veruje da je prestižnu nagradu zaslužio upravo Mesi i da to nije trebalo da bude dovedeno u pitanje.

"Posle toliko godina vi vidite čoveka koji se toliko promenio. Igrao je u napadu, pa na sredini – i onda, odjednom, čujem da nije zaslužio Zlatnu loptu jer je imao lošu sezonu prošel godine. Osvojio je prvenstvo, Kup i imao je najviše golova u Evropi, kao i dosta asistencija. Onaj ko je to rekao ili ne vidi što ja vidim, ili ja ne znam ništa o fudbalu", kazao je Luis za Globosporte. Brazilski defanzivac je nastavio da hvali legendarnog Argentinca.
"On je najbolji fudbaler Barselone. Stvara golove, a kada ne asistira onda započne akciju koja rezultuje golom, i tako već deset godina. Moje rivalstvo sa njim je beskonačno na terenu, ali mu se van istog podjednako i divim. On je Argentinac, moj rival, i neću dobiti ništa od toga što ga hvalim. Ali, moram biti iskren", jasan je Luis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve