Nova vest
Fudbal

Subota, 19.01.2019.

15:22

Spektakl u Premijer ligi – het-trik Žote i gol u 93' za pobedu Vulvsa

Fudbaleri Vulverhepmtona pobedili su Lester na domaćem terenu rezultatom 4:3 u 23. kolu Premijer lige.

Izvor: LN

Autor: LN

Spektakl u Premijer ligi – het-trik Žote i gol u 93' za pobedu Vulvsa
Photo by Michael Regan/Getty Images

Vulvsi su u prvom poluvremenu stekli veliku prednost, koju su početkom drugog "prokockali", a na kraju viđena je dramatična završnica.

Domaćina je u prednost doveo Diogo Žota već u četvrtom minutu, a samo osam minuta kasnije štoper Rajan Benet je duplirao prednost svoje ekipe. U oba slučaja asistent je bio Žoao Mutinjo.

Već na samom startu drugog dela igre Demarai Grej je pogodio za 2:1, da bi šok na Molineu kompletirao Konor Koudi, koji je autogolom doneo izjednačenje "lisicama".

Žota, strelac prvog gola, je imao nekoliko šansi da postane heroj, a jednu je iskoristio u 64. minutu kada je primio nestvarno dobar pas Rubena Nevesa i matirao golmana Šmajhela.

Ipak, tu nije bio kraj goleadi u Vulverhemptonu.

Medison je sjajno centrirao u 87. minutu, a na njegovu loptu nalete je korpulentni Ves Morgan i smestio je u mrežu Ruija Patrisija. Sve je izgledalo kao da će se meč završiti remijem, ali je Neves poslao još jedno fantastično dodavanje Raulu Himenesu, koji je pronašao Žotu, a on je postigao svoj prvi het-trik u Premijer ligi i doneo pobedu svojoj ekipi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve